TEAM VIDDA OF NORWAY - BRAND AMBASSADORS

 

Geir Arne Rosvold - 

Jeg er en aktiv friluftsmann som elsker skog og vidder i alle årstider sammen med mine 2 hunder og familie. Fullført Ironman 70.3 fire ganger og elsker trening og friluft, trent hund i norske redningshunder og har en drøm om å være med på tur over Grønland en gang. Sitteunderlaget fra Vidda of Norway gjør i dag at jeg har sete på første rad på alle mine eventyr. 

 

 

Svenn-Inge Sellesbakk - 

Jeg er en aktiv friluftsmann som nyter å være på tur, enten det er med ski og pulk, fisketurer i marka, jakt i høstfjellet eller på vandring. Jeg har vokst opp med jakt og fiske, så friluftsinteressen har alltid vært der. For 20 år siden kjøpte jeg mitt første digitale kamera. Interessen for fotografering tok av etterhvert, og idag er kamera alltid med på tur. Jeg ønsker å dokumentere og formidle stemninger og de gode tur-minnene gjennom mitt fotografi.

 

 

Arne Olsøy Grasbekk

Jeg er en aktiv familiefar som setter pris på friluftsliv og aktiv bruk av naturen året rundt. -Og barna er ofte med på store og små eventyr, gjerne i nærmiljøet. Uansett om det er på sykkel, til fots, på ski, på padlebrettet, eller bare å sitte rundt bålet, så er naturopplevelsen alltid det viktigste. Med Vidda Camper sitter vi tørt og komfortabelt uansett underlag og årstid. 
  

 

Team VIDDA OF NORWAY

……creating a footprint with the help of friends and cooperation partners. If you like to join us as a team mate let us know by sending an email to team@viddaofnorway.com